donderdag 9 oktober 2014

MP&L naar de bioscoop

Designer Thomas ingenlath geeft uitleg over de nieuwe XC90 in de film.Bij de collega's van MP&L (Material Planning and Logistics) wordt er wel hard gewerkt, maar als ze een filmvoorstelling kunnen meepikken, doen ze dat. En gelijk hebben ze!

De geboorte van een nieuwe auto is altijd een spannend moment voor een automobielbedrijf. ‘Car design is fashion’ en ook al volgt niet iedereen alle nieuwe modellen die op de wereld worden gezet, als het om een eigen kind gaat is het voor elke Volvo Car Group-medewerker opwindend. 

Deze keer was het voor ons toch nog net dat ietsje meer. De introductie van het nieuwe vlaggenschip, de SUV XC90, werd meteen ook de lancering van het nieuwe Volvo Car. Redenen genoeg, dacht men bij MP&L, om dat even in de verf te zetten. "Ook al wordt het model in Torslanda gebouwd," zegt Eric Uyttendaele, hoofd MP&L. "Ook voor Volvo Gent is het succes van dat nieuwe model cruciaal. Want met de winst die ermee gemaakt wordt, worden toekomstige projecten gefinancierd. Ook in Gent."

Op maandag 6 oktober werden alle bedienden en ondersteunende arbeiders die in Gent werken met logistiek uitgenodigd voor een filmvoorstelling. De collega´s van MP&L in Gent verbroederden massaal met hun logistieke vrienden van de centrale diensten Inbound, Outbound, Central MPL en Purchasing. Gedurende de middagpauze werd het landschap GI omgetoverd tot een cinemazaaltje en het management zorgde voor iets knapperigs. Erik Uyttendaele gaf een korte introductie waarin werd beklemtoond dat het niet alleen om de nieuwe XC90 ging maar dat de voorstelling ook sterk gericht was op het nieuwe Volvo Cars, en de waarden waar wij met ons bedrijf voor staan. 

De lichten gingen uit en iedereen keek gespannen naar de filmmontage van de officiële voorstelling van de nieuwe XC90 in het Zweedse Stockholm, waar Artipelag de unieke setting was om de verzamelde wereld automobielpers te verwennen op een fantastische introductie met slechts één hoofdacteur. THE ALL NEW VOLVO – XC90!

En het leuke is: we kunnen allemaal meekijken naar deze film!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten