vrijdag 24 januari 2014

Volvo Cars en Brussels Airlines werken samen.

Volvo Cars kent Brussels Airlines al langer - wie naar Zweden vliegt, vliegt met Brussels Airlines, dank zij een reeks goede vluchten tussen Zaventem en Landvetter. De samenwerking krijgt nu een interessant verlengstuk.

(Persbericht)

Volvo Cars en Brussels Airlines, twee belangrijke economische spelers in België, werken samen.
Vanaf vandaag is Volvo de exclusieve partner van Brussels Airlines. Volvo, dat net als de Belgische luchtvaartmaatschappij een belangrijke motor is voor de Belgische economie, tekende vandaag een exclusiviteitscontract met Brussels Airlines voor de levering van de bedrijfswagens van de maatschappij.
Brussels Airlines, die haar wagenpark van 300 bedrijfswagens wil onderbrengen bij één enkele leverancier met een productielijn in België, kiest voor autofabrikant Volvo als haar exclusieve partner. Met zijn productielijn van meer dan 250.000 auto’s per jaar, 4.500 directe werknemers in Gent en commerciële zetel in Brussel, is het Zweedse bedrijf een grote speler voor de Belgische economie. Meteen één van de redenen waarom Brussels Airlines voor het merk kiest.
 
Voor Brussels Airlines is het belangrijk om samen te werken met een bedrijf dat dezelfde waarden en prioriteiten deelt en het milieu respecteert.

“De veiligheid van onze operaties en de kwaliteit van onze producten en services zijn onze dagelijkse prioriteit”, zegt Bernard Gustin, CEO van Brussels Airlines. “Volvo deelt deze zelfde waarden en we zijn blij om te kunnen samenwerken met dit wereldwijd erkende merk. Voor ons is het essentieel om onze verantwoordelijkheid te dragen voor het milieu, niet enkel in onze operaties, maar ook in onze verplaatsingen met de wagen. Het ecologische karakter van het Volvo-gamma  beantwoordt daarom volledig aan onze verwachtingen”, besluit Gustin.
“Veiligheid, respect voor het milieu en kwaliteit zijn drie kernwaarden van Volvo”, zegt Wim Maes, Managing Director van Volvo Cars België. “De kwaliteit, de prestaties van onze producten, onze automatische remsystemen en onze lage CO2-uitstoot zijn belangrijke factoren die ervoor hebben gezorgd dat we door Brussels Airlines gekozen werden als exclusieve partner. Onze 4500 werknemers in België zijn blij met dit partnership en geeft hen nog meer trots om deel uit te maken van de Volvo familie”, besluit Wim Maes. 
Deze samenwerking brengt voor beide bedrijven hoge zichtbaarheid met zich mee, aangezien alle bedrijfswagens in de kleuren van Brussels Airlines zullen afgeleverd worden en dus makkelijk te herkennen zullen zijn in het straatbeeld. Daarenboven betekent het contract met Volvo een kostenbesparing van bijna 500.000 euro voor de luchtvaartmaatschappij, wat een aanzienlijke bijdrage is voor hun kostenbesparingsprogramma.

2 opmerkingen:

  1. "Volvo Cars en Brussels Airlines, twee belangrijke economische spelers in België, werken samen." Mooi dat twee Belgische bedrijven elkaar steunen en mooi meegenomen als dat ook nog een besparing oplevert vanwege de beste prijs/kwaliteitverhouding?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De man die zich vakkundig vertopt heeft is Dirk!

    BeantwoordenVerwijderen