dinsdag 29 april 2014

En plots was de parking omgetoverd tot heuse pitstopzone...

Hmm, ben ik op het werk of ...
Het was geen alledaags beeld, zondagochtend op parking van Volvo Car Gent. Terwijl de hemel onder een nieuwsgierig lentezonnetje opklaarde, kwamen blitse E-Cars tussen 10u en 12u de parking van GA en GB opgestoven. De anders nogal grijze parkingzone werd speciaal voor de de pioniers van de E-Cars (vrij vertaald: Employee Cars) omgetoverd tot een heuse pitstopzone, want niet alleen nieuwe leden maar ook de trendsetters van leasewagens binnen VCG mogen al eens in de bloemetjes gezet worden.

Een daguitstapje op zondag naar Volvo. Met het hele gezin, omdat het kan.
Ik hoor u al denken: "Waat? Op een zondagochtend wééral naar het werk? Goed gek!" Of toch niet...? De knorpotten bleken ongelijk te hebben: in totaal kwamen ongeveer tachtig E-car gebruikers opdagen, die met een autosticker bekroond werden tot 'Proud Employee of Volvo Car Gent' en met het hele gezin trots op de foto gingen in een Formule 1-achtige setting. "Het weer zat mee, het was een leuk concept en goed uitgewerkt. Het ideale uitstapje eigenlijk", zegt Danny Danckaert, vergezeld van vrouw en zoon.

Productieondersteuner Sofie Bettens kijkt met haar zoontje nauwlettend toe of de sticker wel recht geplakt wordt...
Stickers
Een E-car, dat is zoveel mogelijk Volvo voor een zo laag mogelijke prijs. En daar gaan we ver in. Elke medewerker die nu een E-car aanvraagt krijgt een bestickerd model, aangebracht door de dealer. De huidige E-Cars hadden dit nog niet. En dat is net het doel van dit event: ook de eerste E-cars bestickeren, maar ook en vooral: de werknemers een aangename zondag bezorgen. Een schot in de roos, zo bleek. Na afloop bleven velen gezellig nakeuvelen met vrienden en collega's, en genoten ze van een hapje en een drankje terwijl de kids aan het ravotten waren. "De mensen waren tevreden", blikt organisator Ann Balthazar tevreden terug. "We hebben veel blije werknemers gezien, die met het hele gezin fier op de foto gingen."

De pitstopzone
Bij aankomst werden de nummerplaten genoteerd en in een bokaal gegooid, waar later twee gelukkigen voor een duoticket naar Spa-Franchorchamps uit geloot werden (zie verder). Vervolgens konden de deelnemers aanschuiven in drie pop-up pitstopzones, waar medewerkers van Esdic en Trim&Final(GC) vakkundig Volvo na Volvo met een sticker bekleefden. Na het moment suprème lieten verliefde koppeltjes of het hele gezin zich graag kieken - en er zitten enkele pareltjes tussen - op een raceplatform alsof het voor in de boekjes was. Bekijk de volledige reeks hier: http://s1373.photobucket.com/user/VolvoCarGent/library/E-Car%20Event


Danny Danckaert met vrouw en kind op het raceplatform
Eventjes uitblazen en genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen gretig grabbelen in speelgoedtrommel. Even later was het aan de grote mensen. In de aanbieding: één VIP-duoticket voor de 24 uren van Spa-Franchorchamps en één VIP-duoticket voor de Volvo Classic Rally met bezoek aan het automuseum van Stavelot en zijn abdij. Alsook: een avondfeest ter gelegenheid van het jubileum van de Belgische Volvo club. Hupla!Pitspoezen mochten uiteraard niet ontbreken... *Tromgeroffel* "En de winnaars zijn ..."

... Danny Danckaert en Sofie Bettens! "De winnaars mogen hun prijs in ontvangst komen nemen!" Maar het bleef even stil en er werd gelachen toen bleek dat uitgerekend de twee prijsduiven al naar huis waren. Danny was onderweg naar het provinciaal voetbal en Sofie ging ervan uit 'toch nooit iets te winnen'. Dat was even verkeerd gedacht jongens! We wensen Danny en Sofie veel plezier tijdens hun avonturen in Spa- Franchorchamps!

Danny Danckaert ontvangt zijn prijs uit handen van Kathleen De Mecheleer van E-car

De deelnemers blikken terug op een geslaagd evenement en keren tevreden naar huis...En uiteraard ook een dikke pluim aan het volledige E-car Event team!


 


 

1 opmerking:

  1. Ik vond het in alle geval een geslaagd evenement. Ben benieuwd naar de volgende actie!!

    BeantwoordenVerwijderen